Stängt för utbildning

Onsdag 4 maj är hela Karvikgänget i Nässjö & Eksjö på utbildning, vi öppnar igen som vanligt torsdag 5/5 kl 10. VÄLKOMMEN! (OBS! Lördag 7 maj har vi stängt)

Öppettider

Hösten är i antågande och vi är tillbaka på ordinarie öppettider. Måndag – fredag 10-18 Lördag 10-14  –  med undantag för 11/9, 25/9 och 6/11 då vi har stängt

Sommartider!

Nu är sommaren äntligen här och med den lite anpassade öppettider; Vecka 22-34 har vi lördagsstängt i båda butikerna. Vecka 26-33 har vi lunchstängt mellan 13 och 14. Vecka 29 har vi öppet i Eksjöbutiken Måndag, Onsdag och Fredag (Nässjöbutiken stängd dessa dagar) och öppet i Nässjöbutiken Tisdag och Torsdag…

Öppettider i Påsk

Skärtorsdag 10-15 Långfredag STÄNGT Påskafton STÄNGT Påskdagen STÄNGT Annandag påsk STÄNGT Glad Påsk önskar Vi på Optiker Karvik! 

Köp linser tryggt och bekvämt

I vår nya webshop kan du nu handla dina kontaktlinser tryggt och bekvämt. Välj att få dem hemskickade eller att hämta dem i butiken. Passa även på att besöka vårt ögonapotek där du hittar allt från fuktande droppar till kosttillskott.

Tillhör du en riskgrupp – få butiken för dig själv

Med anledning av COVID19 har vi utökat våra rutiner kring hygien och hälsa. Vi ber även alla våra kunder att respektera Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Tillhör du en riskgrupp kan vi erbjuda dig att besöka oss när inga andra kunder är i butiken. Ring oss för mer information.